Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Spletna trgovina https://gumenadom.si je internetni servis oz. last podjetja Amonte d.o.o. Vse objavljene cene že vsebujejo davek na dodano vrednost (DDV).

 

DOBAVA

Na voljo imate 3 možnosti prevzema pnevmatik:

a) na sedežu podjetja Amonte d.o.o., Devova ulica 18, 1000 Ljubljana,

b) pnevmatike vam dostavimo na vaš domači naslov preko hitre pošte GLS (velja za dostavo po Sloveniji),
c) pnevmatike vam dostavimo na drug poljubni naslov. V tem primeru navedite točen naslov dostave in osebo, ki bo v vašem imenu prevzela pošiljko (velja za dostavo po Sloveniji).

 

DOSTAVA

Pnevmatike dostavimo v najkrajšem možnem času. Dostava je možna samo na območju Republike Slovenije. Pnevmatike dostavimo v roku do 3 delovnih dni, če so na zalogi pri nas. Upoštevati je treba, da je dobavni rok odvisen od zalog v skladiščih. V kolikor naročenih pnevmatik ni na zalogi, jih običajno dobimo v roku do 8 delovnih dni. Če naročenih pnevmatik ni na zalogi v skupnem skladišču in vam jih ne moremo dostaviti v predvidenem roku (do 3 delovnih dni), vas bomo o tem obvestili preko telefona oz. e-pošte. Obvestili vas bomo o možnem datumu dobave oz. vam ponudili smiselno zamenjavo.

 

PLAČILO

Načini plačila:

a) kartično plačilo preko spletne trgovine,

b) gotovinsko ali kartično plačilo na sedežu podjetja Amonte d.o.o., Devova ulica 18, 1000 Ljubljana,

c) obročno plačilo na sedežu podjetja Amonte d.o.o., Devova ulica 18, 1000 Ljubljana. V primeru plačila pnevmatik na obroke nam pošljite e-sporočilo na [email protected]

 

CENE IN VELJAVNOST PONUDBE

Prodajalec je davčni zavezanec. Cene vseh izdelkov vsebujejo z zakonom predpisani DDV (22 % za vse izdelke). Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila, razen v primeru tehnične napake s strani dobavitelja. O tem takoj obvestimo stranko, kateri povrnemo kupnino. Stranka, ne sme večkrat ponoviti nakup po omenjenem opozorilu z naše strani. Objavljene fotografije so ilustrativne oz. simbolične in ni nujno, da v celoti odražajo dejansko stanje ponudbe. Cene veljajo do objave novega cenika in se lahko dnevno spremenijo brez predhodnega obvestila.

 

GARANCIJA PNEVMATIK

Vse naše pnevmatike imajo garancijo. Ob nakupu pnevmatik prejmete garancijski list, na podlagi katerega lahko uveljavljate garancijo. Za uveljavljanje garancije je potrebno predložiti originalni račun, garancijski list in dostaviti reklamirano blago. Zavezujemo se, da bomo reklamacije rešili v najkrajšem možnem času oz. v roku do 45 dni.

 

MOŽNOST VRAČILA PNEVMATIK

Kupec ima v skladu s 43.č členom Zakona o varstvu potrošnikov pravico, da v 14 dneh od prejetega blaga sporoči podjetju, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Blago mora vrniti v nadaljnjih 30 dneh. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Ponudnik vrne celotno kupnino najkasneje v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu o pogodbe. Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe v primeru, da so bile pnevmatike že montirate na platišče oz. niso več v originalni embalaži.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV 

Varstvo osebnih podatkov v skladu z uredbo GDPR je podrobno opisano v zavihku Varstvo osebnih podatkov oz. na linku tukaj.

Nakup gum na obroke

Prijava na e-novice

Bodite na tekočem z zadnjimi novicami iz sveta avtomobilizma, koristnimi nasveti za voznike in Avtostopovimi akcijami samo za naročnike.

Izberi količino